Introducing our new office helper

You might have heard about the changes in the person of our office assistant. We are delighted to introduce our new colleague to you, please welcome her to our community.

You can read her letter of introduction here:

Kedves Tagok!

Ezúton szeretnék bemutatkozni nektek. Juhos Tamásné Gabriella a hivatalos nevem, de kérlek Benneteket, hogy szólítsatok Gabónak.

Ezentúl én foglalkozom az egyesület irodájának vezetésével. Háttérmunkámmal egyrészt a vezetőség munkáját szeretném segíteni, másrészt pedig a tagsággal való kapcsolattartást, ügyintézést érzem elsődleges feladatomnak.

Pár szót magamról. 11 éve dolgozom egy nyelviskola irodavezetőjeként, így több év gyakorlattal rendelkezem az oktatással, tréningek/coachingok szervezésével és tanfolyamok akkreditációjával kapcsolatos adminisztráció terén. A Nyesze konferenciák lebonyolításában tőbb éve aktívan részt veszek. Félállásban továbbra is maradok ebben a munkakörben, emellett fogok tudni az egyesület ügyeivel foglalkozni. Szeretek emberekkel együtt dolgozni, jó kommunikációs készséggel rendelkezem és hiszek a ‘win-win’ elvben.

Az Angoltanárok Nemzetközi Egyesületében való munkám végre biztosítja azt a motivációt, ami eddig hiányzott a nyelvtanuláshoz – ezúton is köszönöm a megelőlegezett bizalmat, igyekszem megfelelni neki.

Kerepesen lakom a családommal, egy 12 éves fiam van, aki már most elszántan készül a villamosmérnöki pályára. Hobbim az olvasás és a filmek,ha tehetem, jókat gyalogolok.

Bízom benne, hogy hamarosan megismerlek benneteket telefonon, emailben és a későbbiekben remélem, hogy személyesen is.

A sikeres együttműködésünkben bízva, üdvözlettel:

Gabó